fanta

mådde bajs inatt och imorrse så jag har varit hemam från praktiken idag, legat och sovit mest, tror jag hade ffeber ett tag också men tröck i mig ett gäng alvedon så vart allt bättre. Har spelat gh med brorsan i flera timmar sen åt vi mat och jag städade rummet, nu är jag hos sonja, kände att jag ville komma ut lite så vi gick och köpte en dricka haha. julia va med sonja när ajg kom hit men hon for nyss jag ska ta bussen om en timme.

vad skönt att komma hem till ett rent rum och tända lite ljus och lyssna på musik.. kolla på nån film kanske.

helgen var mysik också, synd bara att sophie inte hängde med på festen, men det tar vi igen på sista gumman :)
det var inte så mycket att missa btw..
Här är några bilder vi hann med iaf.



Igår låg jag och sonja och kollade på andra avenyn hela kvällen typ, mys!

imorn tror jag nog att jag ska på praktiken, känner mig bättre faktist :)

jägar-julia, fiske-frida, snor-sonja och söt-sophie

tjarå

med brudarna ikväll

Hej svejs :)
sitter hemma hos sophie med brudarna, jag har frägat håret på sophie som hon presis har tvättat ur och ska göra slingor, sphie har färgat mitt hår som jag ska tvätta ur när sonja har svättat ur sina slingor som julia gjort på ehnne plus att julia har klippt sonja :) dricker gott vin och softar på.. julia sitter och fixar naglarna och pillar på sin nya högteknologiska makapär.. (dont ask)

nu har sonji hoppat in i duschen, vi funderar på om sophie ska göra slngor eller inte, jullan vill börja dricka mer så det blir nog så :) haha.


Vi har kanon roligt, vi är 4-kanten vi :)  Ni är underbara brudar. Frida får updatera kvällen mer sen. Eftersom det är Fridas blogg måste jag bara säga, Frida du är WONDERFUL <3 // Sophie

satisfy my soul

igår orkade jag fan inte göra nånting på morgonen, åkte till skolan som nyvaken, fick reda på att vi hade en jättestor uppgift på svenskan som alla redan börjat med för en vecka sen som ska vara klar om 2 veckor tydligen.. jippi!
sen hade vi gympa och emelie hade sin kisins söta hund rasmus med sig så jag emelie och madde och rasmus tog en promenad till timrå och tillbaka på gympan haha, fresh man va sen då, sov på sista lektionen sen for vi och käkade på två tallar sen for jag hem.


this is Rasmus :)

hann inte mer än hem och duscha så for ajg in till båten och jobbade hela kvällen, det var jag och sofie som jobbade och allt gick jättebra! jätteroligt faktist, härligt folk som åkte osv..
fick gå lite tidigare för linda så jag hann med kvart över elva bussen och for hem till julia och sov ..

nu har ajg precis kommit hem från julia för hon och sonja skule på birsta så jävla tidigt! dom stog där vid portarna och väntade på att dom skulle öppna typ, jag ddrar dit när jag duschat och käkat :)

ikväll blir det myspys som fan och PARTY med brudarna, dvs julia sonja och sophie, kommer blir nice, ska hoppa in i duschen nu,

  

dagens låtar; soulja - she thirsty
                         supersci - Get!



HOPE

Ett plus till simon för att han har köpt världens snyggaste tröja   ..plus!

far och fläng

vaknade av en, då, sjukt jobbig väckarklocka! slängde mig över julia och skulle stänga av, somnade om och upptäckte att ajg bara snoozade, och dompade av klockhelvete, hoppade in i duschen innan jag vandrade bort på ok och köpte en macka och en loka hallon. Satte mig på busshållaren och mumsade på mackan sur som satan för hade nästan inge batteri på mobilen..
Även att jag hade drömt inatt att jag missade bussen tre gånger haha. vart ganska glad när den inte gick i uppfyllelse, med tanke på mitt ärende, fuck om jag hade missat tiden igen! jag var jävligt nervös, ringde sophie när jag va på väg så hon fick förklara för mig att det inte var så farligt :) hehe.

efteråt belönade jag mig själv med lite shopping, en tröja och en väska vart det, och en conceler (hur stavas det?), ett halsband och ett solpuder.

hoppade på bussen igen mot timrå och in på två ballar, satt där och kollade bara när dom jobbade, sen fick jag mat :) det var supergott, men jag fick jätteoent i magen när jag ätit :/ Emelie föreslog att vi skulle på stan och ta en glass, sagt och gjort så hoppade vi på bussen mot staden igen och emelie skulle föri sin pappa som jobbar som polis så vi fick skutta in i polishuset och surra lite :) sen kollade vi på kläder och emelie köpte en tröja och lite småtjoffs, sen skulle vi fika och såg en gobit som jag trodde jag ville döda för! en chokladmoussetårta! men när vi skulle äta den så va den bara torr och äcklig så vi höll oss till orginalplanen och delade på en mjukglass med saltlakritsströssel och nousettesås (hur stavas det då?) DÖDENS gott!

Efter det hoppade jag än en gång på bussfan hemmåt. städade rummet lite och duchade sen körde jag bilen till timrå där alla vaa och spelade basket, fast när jag kommit till timrå hade dom gått till lägenheten redan, sophie julia och sonja, söta flickor!
vi softade lite och bestämmde att på lördag ska vi ta en dag på staden och shoppa lite, köpa hårfärg osv för vi ska färga håret och göra slingor nu när det håller på å bli sommartider..
efter de ska vi göra massa goda drinkar och bara myyyysa sönder sen drar vi förmodligen på nån fest :)

sophie skulle med bussen hem och sonja vandrade hem också och jag julia simon och tobbe for in på max, MUMMMS. Precis vad magen behövde efter en sån här dag! humöret for i toppen och magen gjorde frivolter haha! :D

Nu har ajg precis kommit hem därifrån och ska nog bara ta en  fet treo och lägga mig. ska jobba imorrn börjar halv åtta, camilla skulle hämta mig kvart över sju så det är nog bäst man är på hugget då!

nu känner jag att axlarna värker! tänk om man hade varit miljardär och hade en privat massör...
ge mig.

image95

fredag lördag

igår drack jag och älsklingarna lite grogg och satt och snacka, soooft ba. sen vart vi lite på lyset och for på turne. haha!

imorsse gick jag julia och niklas till pizzan, niklas va en riktig gentleman och bjöd oss på pizza :) sen kom josef och lina och sen åkte jag och julia hem, vi ska till ljustorp ikväll, countryfest på bygdegården!
måste in i duschen nu så jag hinner bli klar..

peace

fitttorsdag

tja, har inte pallat skrivit nåt på ett tag har grejat med annat än gammdatorn..
är hemma från lägenheten nu iaf, ganska skönt ändå..

Imorsse fick julia väcka mig hundra gånger innan jag vaknade då va klockan 10 över sju och de va bara att tvätta ansikte och springa till bussen. Väl på skolan höll jag på att spy på allt mådde så jävla pissdåligt!
Svenskaprovet vart ajg jävligt nöjd med! hade inte pluggat särskilt mycke men allt jag kunde va med på provet typ :) mådde lite bättre efter de, var trots allt därför ajg kom på skolan över huvudtaget.

nyss tagit en dusch och maja har varit här och hämtat pengar för hon skulle hämta ut våra grejjer vi beställt, men när hon stog där och skulle ha dom så skulle dom inte komma förrän imorrn haha! :D sånt händer, får vänta tills imorrn då :)

image94


Den bikinin är det plus en stor tee som såg ganska nice ut :)

om ett tag kommer andreas bort och umgås lite, tror jag ska låta han stå ut med att hjälpa mig me faserna :D iaf en :)

veckan låt: Medina - lugna favoriter

nu ska jag göra nåt att äta tror jag, eller vet inte om jag orkar, kasnke ska göra en smootie(Hur stavas det?).
mamma har ju köpt en ny mixer haha! fett:)


weeeeek-end

var lite småparty här igår, vaknade tidigt imorrse och började dammtorka, (DAMMTORKA?!) ja tro det eller ej men jaja, nyss käka pizza ska gå och sola nu H*HÄHÄHÄ, basbaaaaa

upd.

där är man glad var dag
finns inga obehag
men allt av alla slag
o inget lyder någon lag
o allt är gratis.

- De 'e skönt liksom..





PUSS OCH KRAM * i falsett * 


Hej Nilgot..




update. ons

Nyss varit på en vandring till lidl, jag tänkte faktist köpa en visp till jens eftersom han inte äger en visp.. EN VISP! tänk att leva utan att äga en visp.
Igårkväll när ajg och julia skulle kocka och jag skulle göra gräddsås, allt va i kastrullen och började koka och jag hoppaade bort till lådan och grävde efter en visp, utan resultat. grävde igenom alla skåp och lådor som fanns men hittade ingen visp. vid det laget hade såsen både brännt fast i botten och kokat över, utan att blivit omrörd.. lyckad middag? men vad gör det om 100 år?

På lidl köpte jag lite kakor iaf som vi kan mumsa på nu när vi ska sjunga singstar! :D chokladkakor... MUMS


Dagens citat;
Sonja står i köket och ska rosta bröd då hon märker att hon stoppat ner mackan snett.
Plötsligt utbrister hon; " FINNS DET INGE NÖDSTOPP?! "
 




you cant say no to me

Idag var maja på praktiken också! båda va astrött haha :D
jag har beställt en tröja och en bikini med henne.. en jamaicafärgad bikini typ och en t--shirt bara, men de va nice.
Ikväll var det tänkt att jag skulle gå på bio med älsklings mamma och brorsan, men jag skiter i de, ska mysa med sonji och julia ist..

IDIOTSNÖ som har kommit också! :O VA? vem fan vill ha snö nu? Blääääääääääääääääääääääääääää

nu ropar tjejerna att OC börjar.. babaa


Moviestar, Landslaget..... och Frida. ;>



Tiger Lou - you cant say no to me
Ron Pope - a drop in the ocean
melinda wrede - det är slut
kevin michael - cant get enuff
sizzla - smoke mariujana
M.I.A - paper planes
Mr. Mister - broken wings

tissdag

idag var det härligt på nollan, alla va trött och det va mycke bus och skoj. kom hem till en sovande julia lundberg.. hon kämpar hon. Jag ska passa på att torka alla golv medans hon sover, sen blir det köttbullar spagetti och gräddsås, vart ju ingen middag igår så idag får vi ta tag i det:)

undra om nåt behöver handlas..
mjölk?..
hm.
äh, palla

Sonja baby kommer kasnke bort ikväll också och pussas med oss lite, mys!

Landslaget!

     




städdag!

men nu blire hockey, babaaa


hassela

yo, hassela va nice, imorrn är det måndag och tillbaka till verkligeheten!
kevin michael hetast just nu.

yo! im home

..but not for long. imorrnbitti far vi till hassela och shaka lite ass!
har sovit med julia två nätter nu, mys pys..
Idag har det vell inte hänt nånting utöver det vanliga, jonas va full like a kastrull bara haha!

Säsongen i vemdalen lider mot sitt dystra slut, men inte fan grinar jag, för äntligen kommer våren! HI HI.
Fram med solbrillerna och körkortsboken, för om 2 månader är frida forsberg 18 år!

Förhudligen kommer jag följa med emelie till israel 3 veckor i slutet av sommarn spånas det i.. Kommer bli fett nike isf!
Plus att jag och jonas och folk ska på peace&love i borlänge, när är det nu igen? slutet av juni eller nåt sånt? då har en annan körkort förhoppningsvis. 
Annars är det grislugnt.

hittade lite gammbilder :) saknaa
         

hade gott! kör försiktigt! one love! babaa!

bye bye winter

Underbart att våren är här!
fjällen var också underbar, nu har det varit skola i en vecka och jag har försovit mig 2 dagar redan :| men vad gör det om 100 år? våren är ju här! :D

ska på hockeyn nu babaa



VI ÄLSKAR TIMRÅ!
VI ÄLSKAR TIMRÅ!