Mobil

Idag hade vi planerat solsken och skid/bräd-åkning hela dagen, men planerna sprack! Istället blev det grått väder, men världens goaste frukost åt i en timme typ. Sen när vi skulle till backen hörde vi att det var skotertävling så vi gick och kollade på den och blev kvar hela dagen :D haha. Pappa överträffade sig själv igen när det gäller middagen. MUMS! imorn hoppas vi på sol
! Natti babaa

Mobil

Ligger i stugan nu. Vilken jäkla match det var ikväll :O trodde jag skulle Bajsa på mig! Vi var på Husky och käkade mat och såg matchen där. För information så är Husky ungefär som olearys. Nu ska vi försöka sova för åtta imornbitti står frukosten på bordet och nio är vi på g till skalet. Hoppas det blir massor med sol :) Natti babaa

-.-

Jag ska strax gå upp och göra lite mera saft..
bjussar på lite skön musik så här på morgonkvisten, eftersom jag är så generös!
Ny design btw, enjooooy peeps.
 



..natti babaa


Torsdag

Idag vart det en sväng på birsta med julia, köpte en tröja på gt. vi åt god middag på nån av dom där ställena brevid donken vet inte riktigt vad det heter men jag åt nån pasta iaf, supergott :)
bussen hem gick bara till timrå så vi tittade förbi hos jens en stund, hände inte så mycke där som  vanligt.. sen for vi hem, gick på ica och köpte lite gosaker sen kom julia på att hon inte hade nån nyckel med sig, fett jobbigt:P men hon gick hem till lotta ist, så åkte jag hem, måste ju packa igen för imorrn, imorn blir det vemdalen igen :) ska bli supermysigt! nu är det ghost whisperer på tv måste se de. babaaa

gammpojk

Grattis Patricio Morales Mancilla 19 år!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

 




där har du ;P

i fly like paper, get high like planes

Tråkigaste lovet på länge. eller inte fjällen men resten! suck.
Och behöver jag inte ens säga nåt om matchen idag? jaja, dom kämpade ju iaf.

Orkar fan inte med allt jävla lall, kan folk bara börja vakna?!
man ska inte sitta inne och vänta på att nåt händer, är det ingen som lärt sig efter ett helt liv av väntan på att det ska hända nåt kul, att man inte kan bara sitta och vänta på att dö typ. man ska gå ut för fan, ta med sig några och bara gå UT. ute händer ju saker oftare än inne iaf. men då finns en nackdel, jag bor i timråbajshål. finns absolut inga kreativa folk här, här sitter man bara, klagar på nånting, t.ex. att det är för mycke reklam på tv eller att nån inte plockade undan pizzakartongen efter sig. eller så tar man en promenad till ica och tycker att man rört sig tillräckligt för idag. BLÄ

jag satt förut och funderade på om man skulle ta och göra nånting nyttigt imorn? men jag vet inte.. ut och springa en bit kanske, eller tvätta åt mamma för engångs skull, men..
Nja..
Det skulle vara om man, nää jag vet inte. hyra en film ? känns lite grått. fuck it, det händer vell alltid nånting (som vanligt!) de ä GL.

lite springfeeling idag iaf, inge snö på vägarna :D

     

Jag gick till bussen som även sonja hoppade på i timrå, blev donken på birsta också såg vi en roli shampu-flaska, sen va det fint ute när jag gick till bussen andra gången för att kolla på matchen hos sea. Vemdalen <3

tv och loka in my fucking hjärta. natt



hemma

tjoho, imorse klev vi upp tidigt så vi var bland de första i backarna, pappa och dom hade grävt en jättemysik plats mitt i ena backen med solläge hela dagen :) han for dit på engång med lite grejjer och körde iväg dom som satt där haha! efter kom jag och brorsan med sittunderlag och spaden och mat och grill osv. engångsgrill såklart, tro inte att vi är tokiga! :D blå himmel och sol precis heladagen, helt underbart! och underbara backar :)

När klockan började närma sig ett så for vi hem och duschade packade ihop allt och for hemmåt, när jag kom hem så hann jag bara kissa och byta tröja så for jag till bussen och for till nilsson med sonja, vi kollade på hockeyn, BRA KÄMPAT TIMRÅ! fortsätt så.

han skulle fara och jobba sen så jag och sonja åkte med norda lite och sen kollade vi på tv osv hemma hos han innan han skjutsade hem oss. nu sitter ajg och lyssna på  mtv och äter hallon.

det gick dock inte att lägga in bilder med mobilen från helgen så jag tar de nu. fast jag har inte varit i farten med kameran så mycke, det är mest bilder från dagen med jeffe och dom, resterande dagar har jag haft fullt upp!

      
 


Mobil

Tjo. Sov hos Jeffe i natt. Vi drack lite igår i hennes stuga och spelade gh. Jag jennifer simon och Fredde. Anders och pernilla va med lite också :) Och idag har vi varit på en sjö och grillat och sola och kört skoter :) supermysigt! När jag kom tillbaka till våran stuga bjöd vi nettan anders och felicia på jättegod middag som pappa gjort och spelade tp. Nu ligger jag och brorsan och läser roliga historer ur nån bok, sjukt dåliga. Det har varit kanon väder hela dagen och jag hoppas på samma imorn.
Hej

Mobil

Ligger i sängen i stugan och kan inte sova direkt, är inge trött. Brorsan ligger i sängen bredvid och pratar i sömnen haha. Imorn ska vi iaf tv med skotrarna och sola och grilla :) på kvällen blir det lite öl med Jeffe och dom på vargen :) är det nån som har lika tråkigt som jag nu så skriv då för fan! Jag är vaken ett tagtill ja.

Mobil

Halloj, imorse var jag brorsan och pappa varit ut på en liten skotertur upp på fjället, sjukt mycket snö överallt! Nu har vi precis ätit lunch och jag har besegrat klas i tp :p haha. Solen lyser igenom molnen så det är fint ute ändå, fast jag ska nog ligga här framför brasan och varma mig lite innan jag går ut igen :). hej.

Mobil

Sitter i bilen på väg till stugan nu. Ikväll blir det tre rätters i vinterträdgården på storhogna hotell :) imorn blir det nog skalet med bräda på :D fett Nice. Hoppas solen stannar hela helgen. Tänk att fara upp på fjället, lägga sig i en snödriva och sola :D ja nu ska jag luta mig tillbaka, njuta av musiken och min loka smultron ;-) ha en trevlig kväll allihop!

Glad Påsk

Sitter hos brorsan, har nyss fikat med farfar och gänget! imorn bär det av till vemdalen :)
ugår va jag inte så jävla pigg sov mest hela dagen men jag va hos jullan och kollade på matchen såklart :D braaaa kämpat tilmrå!

Idag hade jag och maja praktik tillsammans och de va kul, gick hem vid två:) så nu äre loooov! fan va skönt.

orkar inte berätta vad jag har gjort senaste dagarna.




Vi kan ju låtsas bilden är från vemdalen (kasnke är det, vem vet?)


glad påsk!

Söndag

Heeey,
Idag har jag äntligen kopplat in mina högtalare som bara stått och skräpat! Jag har möblerat om på rummet också så det är lite mysigare :)

BRA KÄMPAT IGÅR TIMRÅ! 6-3 fan,
men fel låtjävel vann melodiskiten.. spelar vell ingen roll :P

ska ta en dusch, sen ska jag krypa ner i sängen, äta frysna hallon och kolla på wallander.

Praktik imorrn!

hejmäre




Lördag

softa idag bara, färgade håret igår, och solade:)
ikväll är det både hockey och the final melodifestival. får se vad som händer men nu har ajg nyss vaknat så jag ska ta en dusch

hade hej

Vemdalen i Påsk ? hojta

inge cypern än iaf, ska vänta med de ett tag..
Men till vekcan far jag upp till vemdalen :) blir kvar över påsk! nån som ska dit??
blir vell de vanaliga.. softa i stugan glida i backen och.. ja GO jävla mat, i stugan är det pappa som är the chef och han gör världens godaste mat! :)
tror ajg ska följa med iaf, jag kan fan aldrig bestämma mig..
Emelie ska ju ha 18-årsfest på tordagen också, så jaa. får vell se.
Får fan ångest! känner nåt konstigt ansvar för alla idioter man lever med.
Ska lägga ner allt, bara äta frysta hallon, dricka loka, ha sex och gå på promenader medans jag lyssnar på bob marley hela dagarna!

eller så fortsätter jag att drömma.

Dagens bästa var att jag träffade markus mitt i spöregnet, de va kul :)
+ att nu har jag busskort igen.

Skola imorrn igen, bara att lägga mig i sängen, kolla på fråga olle och ladda!
PEPPA!  PEPPA!  PEPPA !

nää.. skoja, är fan trött,

gere




 + Marcus, danne och pappa

mina vardagshjältar! <3

cyprus baby?

Jullan va här ikväll, kom med min plånbok, tumme upp! :D
det blir nog cypern istället btw.
The starter wife på tvn nu. verkar ganska bra?
ska lägga mig och kolla..
blir iaf seinfeld och csi, guldkant på kvällen (lol).

Nu kom brorsan hem från matchen, 3-2 till timrå.
bra kämpat!

natti


step up 2, se den!


diggar han med dragspelet! suzzies orkester


Do i look like i sell drugs?

Fittig dag! allt blir bara korv.. missade bussen till vårdcentralen imorrse men fixade skjuts i sista sekund, somnade på bussen hem från stan.. ska vell laga mat nu har fett ont i halsen + att det regnar ute. blää. 
they wanna know remix med tensta feat. organism12 m.fl är ganska skön btw.
http://www.youtube.com/watch?v=opOmUWKZnNA&feature=related 
Nån som har she got it med t-pain så skicka den på msn..

tja.


Ida 18 år

För en vecka sen dock, men vi ska fira hon idag. Lite umgåsa och så. sen efteråt blir det vinsörpling med madde och julia, får se vart vi drar efteråt.
Ikväll är det kent på ladan också! hade varit kul att gå men det kommer vell fler tillfällen :)
Nu måste ajg fixa mig och laga mat.

tja

Vad fan gör man då?

Jaa, nu har jag bara lite att göra. Tvn står på med 2 år gamla musikvideos som rullar om och om, all treo är slut, klockan är halv fyra och jag åt middag på en buss idag. tragiskt liv?  nej! Jag är Skitgla hahaha. huvudvärken är borta och dom gamla låtarna på tvn är ganska bra, många man inte hört på ett tag osv, lite hungrig ärja men fuck it, ska vell dra mig bort till sängen snart och njuta av nån amerikansk B-talkshow på nån tysk B-kanal, ta en snus och ligga naken med två täcken och fyra kuddar, huttrande och klaga för mig själv att det borde inte vara så kallt. Fundera på om man ska köpa nåra nya skor imorrn kasnke? eller nåt annat skoj.. en väska kanske? eller en jacka? helt galen i jackor!
Det blir ju varmt under täcket efter ett tag, då är det bara näsan som är kall fortf. kommer förmodligen bli tvingad att gå upp och kissa en gång till då innan jag somnar, åh vad kallt det kommer vara utanför täcket , men när man kommer tillbaka är det fortfarande varmt och gosigt, då somnar man såfort man stänger ögonen..
MYS!

natti :)


bju på sommar?




Chilla ikväll.. Fet jävla huvudvärk! Treo, my best friend..
Nej men serious så blire slappt ikväll, hade velat fara till backen men har ingen skjuts, Nån som kan skjutsa så ring!!
å andra sidan så ska inte ante åka så va äre för kul där då då?
Ska nog fara till madde sen ändå, måste till nacksta och sköta lite business haha!
Jävligt avis på maja som sitter och njuter av livet i fjällvärlden. tydligen fint väder och så.


Ha en skön kväll gott folk!

seg

"personalfest" igår, gissa om det va trögt att kliva upp imorse? haha. Men jag har jobbat ändå. Maja har hjälp mig och fixa bloggen lite, har ju inte skrivit på ett år typ eftersom jag haft noggen. men nu är jag back in b.
Tack för hjälpen gumman! <3 har dock gjort om den redan men ändå.
Ikväll ska jag och jullan fara in till stan och umgås med madde =).
max och film, goa grejjer!

ha en trevlig torsdagskväll allihopa!


hej

142737-23

Cherish ft. Yung Joc - Killa