sista stund

Idag har jag nationella muntliga och innan igårkväll hade jag inte förberett mig alls!
Körkortet tar upp nästan all pluggtid man orkar med så svenskan kom lite efter..
får väl göra mitt bästa idag ändådå..




earth hour

Altså tanken med detta är ju fantaskisk! Men problemet ligger i att chefer för elbolag och diverse kommer ju inte stäga av all el till allt i en timme då kommer det ju bli KAOS!

alla säkerhetslarm, eldriven värme till hus och byggnader ja allt som drivs av el kan ju inte bara stängas av! det funkar inte så!

.. okej jag läste någonstans nu att det bara gäller lampor. Alla släcker sina lampor, datorer och tv-apparater i en timme och ägnar en tanke för jordens miljö. (vi som följer robinsson kommer missa halva programmet!) Det återstår att se hur många som följer detta.

Mjölkpaketen har hakat på och släckt ner sina mjölkpaket. Dom är numer svarta.

Läs om hur detta ska gå till på  http://www.earthhour.org/home/

Jag ska nog se det som ett tillfälle att tända massvis med ljus och göra skitmysigt hemma! :)
SJÄLVKLART ska jag slänka mina lampor under earth hour!



Vemdalen

Helgen som va, va jag och emelie i stugan, jag bloggade lite från mobilen men det verkade inte funka. det har alltid funkat förut så jag har ingen aning vad det är för fel :S
  Hur som helst så hade vi det kanon, halvbra väder dock men det var ändå kanon! jag blev mörkhårig igen och nu lär det förbli så en tid framöver..

Idag har jag varit på praktiken på casino sen övningskörde jag med mamma ett tag (börjar dra ihop sig nu), sen har jag och niklas käkat våfflor. Det är ju våffeldagen idag :D provade att vaxa benen också! var livrädd i början och kunde inte göra på mig själv, känns ju bättre om någon annan gör så jag försökte övertala niklas att göra på mig men han tyckte bara att jag var en kärring som inte klarade av att göra det själv haha! efter många om och men så röck jag bort det själv :) gick ju riktigt bra ändå och det gjorde ju inte så fasligt ont..

Nu står niklas och borstar tänderna och jag tänkte göra likaså..

Godnatt!



VÅR vår

Tja! igår var jag hos catta på sexparty! riktigt trevligt va de och catta hade gjort skitgod fika :)
senare på kvällen så förberedde jag och emelie lite för våran bilfärd idag, far till vemdalen om någon timma! :D

Niklas for på jobbet tidigt imorse och jag får inte se han på hela helgen :( men det går bra såklart! jag och emelie kommer ha fullt upp med att åka i backarna sola fika och bara ha det kanon! :D

hoppas vädret är på våran sida bara..

peace